вівторок, 24 квітня 2012 р.

Dropbox - зручний безкоштовний спосіб синхронізації файлів між пристроями

Досить часто виникає проблема із синхронізацією файлів між різними пристроями - домашній комп'ютер, офісний, ноутбук, a тепер ще й iPad або Android планшет. Тим часом, виявляється, вже кілька років існує і добре себе почуває чарівний сервіс під назвою Dropbox.

Як працює Dropbox?

На вашому локальному комп'ютері створюється папка під назвою My Dropbox, яка синхронізується з інтернет-хмарою (тобто з вашим аккаунтом в системі Dropbox). На кожному комп'ютері, з яким потрібна синхронізація, встановлюється невеликий клієнт, який ненав'язливо здійснює синхронізацію і стежить за актуальністю ваших файлів і папок (які лежать у цій директорії My Dropbox). Є клієнтські програми практично під всі платформи. Ваш дисковий простір обмежений 2Gb. Але є можливість апгрейда до premium-аккаунта з розширенням дискового простору до 50Gb ($ 10 на місяць) або до 100Gb ($ 20 в місяць). Також є реферальная програма з можливістю розширити свій дисковий простір до 16Gb безкоштовно (про це нижче). Ще однією важливою особливістю є можливість робити ваші файли публічними або доступними тільки вибраним користувачам. 

Встановлення Dropbox.
Встановлюється все досить просто. Ось відео-інструкція, яка крім інсталяції демонструє ще й основні робочі моменти.



Реферальна програма
Отже, повертаючись до доступних гігабайт ...Є наступна реферальная програма - кожен користувач, якого ти запросив (за умови, що він завантажив і встановив Dropbox-клієнт) збільшує обсяг твого дискового простору на 250 Mb. Максимально таким чином можна збільшити дисковий простір до 16Gb (2 стандартних + 14 бонусних). Ще один важливий момент - той, хто реєструється по реферальному посиланню, а не безпосередньо, теж отримує разовий бонус у 250Mb.Тому, користуючись нагодою, даю своє реферальне посилання для реєстрації в Dropbox.
Насправді, дуже зручний і корисний сервіс, дуже рекомендую.







Немає коментарів:

Дописати коментар